Recente Transacties

Groot Willemsplein te Rotterdam

Small_naamloos1

Mendix Technology B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.000 m² op de bovenste verdieping van het duurzaam te herontwikkelen kantoorgebouw "Groot Willemsplein" in Rotterdam met parkeerplaatsen op eigen terrein. Mendix zal begin 2013 verhuizen naar haar nieuwe kantoorruimte. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie namens Mendix Technology tot stand.

Jan Leentvaarlaan 62

Small__mg_4170

Adecco heeft voor een van haar onderdelen de representatieve zelfstandige kantoorvilla aan de Jan Leentvaarlaan 62 te Rotterdam gehuurd. De kantoorvilla, gelegen op het Erasmuspark, is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de A16. Het pand bestaat uit ca. 570 m² kantoorruimte verdeeld over 3 lagen alsmede 16 parkeerplaatsen. De Mik Bedrijfshuisvesting bemiddelde namens de verhuurder.

Rivium Quadrant 90

Small_img_0010

In het kantoorgebouw aan het Rivium Quadrant 90 heeft De Mik Bedrijfshuisvesting sinds mei 2011 circa 1.000 m² aan business units verhuurd. Momenteel is er een optie op de resterende 400 m² gelegen op de tweede verdieping. Het business center bestaat uit hoogwaardige units van verschillende grootte die voor een vaste huurprijs gehuurd kunnen worden. In de omliggende gebouwen zijn voorzieningen aanwezig zoals een kantine, vergaderruimtes en een bar waar de huurders gebruik van kunnen maken.

Cornusbaan 83 t/m 97

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft het huidige hoofdkantoor met een deel van het centraal magazijn van Van den Assem Schoenen aan de Cornusbaan 83 t/m 97 te Capelle aan den IJssel verkocht. Het geheel zal worden gesplitst en is in twee delen verkocht. Van den Assem Schoenen zal in het 3e kwartaal 2012 elders op het Capelle Trade Center haar nieuwe hoofdkantoor met magazijn betrekken. De nieuwbouw van Van den Assem Schoenen is gesitueerd op een zichtlocatie direct langs de A20. Het verkochte omvat circa 750 m² kantoorruimte met circa 600 m² magazijnruimte.

Hoogeveenenweg 160-161

Hoogeveenenweg 160-161 te Nieuwerkerk aan den IJssel
Een Oostenrijkse onderneming heeft ten behoeve van een vestiging van Werzalit de 2 bedrijfsobjecten aan de Hoogeveenenweg 160 en 161 te Nieuwerkerk aan den IJssel gekocht. Werzalit zal 1 april 2012 verhuizen. De bedrijfsruimten zijn gelegen op bedrijventerrein "Hoogeveen" te Nieuwerkerk aan den IJssel en beschikken samen over een totale bedrijfsruimte van circa 1.320 m² alsmede ca. 340 m² kantoorruimte. Verkoper werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.