Recente Transacties

S2N Fire & Rescue koopt modern bedrijfs-/ kantoorgebouw gelegen op bedrijventerrein “Charloisse Poort”.

Small_rotterdam-driemanssteeweg_174-2

S2N Fire & Rescue heeft recent de bedrijfs-/kantoorruimte gelegen aan de Driemansteeweg 174 aangekocht voor eigen gebruik. Het object is ca. 1.082 m² groot en bestaat uit ca. 613 m² bedrijfsruimte en 469 m² kantoorruimte in combinatie met 20 parkeerplaatsen.

S2N is gespecialiseerd in de detachering van brandwachten, BHV'ers en Emergency Response Teams. S2N maakt onderdeel uit van The Safety Network. The Safety Network is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (brand)veiligheid en arbozorg die elkaar aanvullen en versterken in het bieden van kwaliteit, kennis, betrouwbaarheid en innovatie.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens eigenaar Forehand Electronic Extensions B.V. de transactie tot stand. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. trad op namens koper S2N Fire & Rescue.

Keenstraat 10-18 en 26-28 te Rotterdam

Small_knipsel

Krommenhoek Metals koopt ca. 15.000 m² in Rotterdam.

Krommenhoek Metals heeft onlangs een perceel van ca. 15.000 m² grond met opstallen gelegen aan de Keenstraat 10-18 & 26-28 te Rotterdam. De nieuwe locatie, tevens aan het water gelegen, dient als uitbereiding van de huidige locatie gelegen aan de Linschotenstraat te Rotterdam Spaanse Polder. Krommenhoek Metals opent hiermee haar 2e vestiging in Rotterdam.

Het volledig afgesloten terrein beschikt over ca. 10.000 m² buitenterrein, deels voorzien van vloeistofdichte en vloeistof kerende vloeren en ca. 5.000 m² bedrijfsruimte welk zich uitstekend lenen voor de activiteiten van Krommenhoek Metals. 

Krommenhoek Metals zamelt sinds 1925 oude metalen in en maakt deze klaar voor recycling. De containerservice voor oud metaal is beschikbaar door hele Nederland.

Koper werd bij deze transactie succesvol geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde BPA bij de verkoop van ‘De Startmotor’ in Rotterdam-Zuid

Small_de-startmotor-e1551967816326-272x181

Amvest heeft namens Aegon Nederland het voor werkende jongeren en starters bestemde community woongebouw “De Startmotor” met 581 sociale luxe afgewerkte huurappartementen aan de Dynamostraat nabij het Zuidplein in Rotterdam gekocht. Binnen en buiten het gebouw komen verschillende voorzieningen voor de bewoners, waaronder sport- en fitness faciliteiten, studie- en hobbyruimtes, horeca (in de plint) en een zeer ruime rijwielstalling. Op de daken zijn onder meer een sportkooi, loungeplekken en meerdere rofgardens voorzien.

De verkoper van “De Startmotor” is BPA (Beheer, Projectontwikkeling en Advies), die eerder aan de Dynamostraat 16 ook het kantoorgebouw Inspiratis (groot ca. 12.000 m²) heeft ontwikkeld. De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde BPA, samen met AKD Lawyers, bij de verkoop van het woongebouw.     

Urban Industrial verhuurt 1.600 m² bedrijfsruimte aan de Anthonetta Kuijlstraat te Rotterdam.

Small_anthonetta_kuijlstraat_44

Urban Industrial heeft recentelijk ruim 1.600 m² bedrijfs-/kantoorruimte verhuurd aan diverse huurders. Huurders zijn Glasgarage Rotterdam, Peter Salm Sport, Pacobay en Supersports.

Urban Industrial heeft het bedrijfsverzamelcomplex  ter grootte van ruim  4.000 m², vorig jaar aangekocht van de Van Herk Groep. Het complex is door voornoemde transacties volledig verhuurd waarbij De Mik Bedrijfshuisvesting geadviseerd heeft bij de verhuurtransacties.

Het bedrijfscomplex, bestaande uit 10 units, is gelegen op bedrijventerrein Prinsenland. Bedrijventerrein Prinsenland ligt langs de snelweg A16 (Dordrecht – Rotterdam) en nabij de A20 (Rotterdam – Gouda), grenzend aan woonwijk Rotterdam-Kralingen & Prinsenland.

Urban Industrial (UI), opgericht in 2015, investeert in bedrijfshallen in de Randstad. Daarnaast verstrekt UI op het gebied van bedrijfshallen ook financieringen aan ontwikkelaars en investeerders. In een relatief korte periode is UI uitgegroeid tot een toonaangevende marktspeler op het gebied van bedrijfshallen. Momenteel vertegenwoordigt de vastgoedportefeuille een waarde van circa EUR 500 miljoen, met ca. 450 huurders.

LEDVANCE Benelux B.V. huurt kantoorruimte aan de Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel

Small_capelle_ad_ijssel_cypresbaan_7-9-003

LEDVANCE Benelux B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor de turn-key huur van de begane grond alsmede de 1e verdieping in het kantoorgebouw “Cypres-Twins” gelegen aan de Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel. Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van ca. 848 m² v.v.o. kantoorruimte in combinatie met 23 parkeerplaatsen op eigen terrein.

LEDVANCE is een van ’s-werelds toonaangevende leveranciers van algemene (LED)verlichting voor professionele gebruikers en consumenten.

In het representatieve gerenoveerde kantorencomplex aan de Cypresbaan 7 en 9 wordt hoogwaardige moderne kantoorruimte aangeboden. Momenteel zijn er nog mogelijkheden kantoorruimte “op maat” te huren vanaf ca. 25 m² tot ca. 400 m².

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V., collegiaal met Goud Bedrijfshuisvesting B.V. belast met de verhuur van de Cypresbaan 7-9, behartigde samen met beheerder Culmen Management B.V. de belangen van verhuurder bij de verhuur aan LEDVANCE.