Recente Transacties

Boskalis Nederland Infra B.V. verkoopt bedrijfscomplex aan de Pondweg 1 te Nieuw-Vennep.

Small_foto

Boskalis Nederland Infra B.V. heeft onlangs het bedrijfscomplex gelegen aan de Pondweg 1 te Nieuw-Vennep verkocht aan de Korton Groep B.V. Het bedrijfscomplex wordt tijdelijk terug gehuurd door Boskalis.

Het totale complex omvat ca. 2.605 m² en is verdeeld in ca. 1.365 m² bedrijfsruimte, ca. 1.240 m² kantoorruimte alsmede 50 parkeerplaatsen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde de verkoper. SMC Consultants B.V. adviseerde de koper.

Daka Sport tekent huurovereenkomst in Mall of The Netherlands.

Small_daka

Daka Sport opent medio april 2019 een nieuw filiaal in Mall of The Netherlands. De hoek winkelruimteis totaal groot ca 1.183 m² en is, gelegen aan de Burgemeester Banninglaan 2 te Leidschendam.

 

Leidsenhage gaat in 2020 verder als Mall of The Netherlands: het grootste winkelcentrum van Nederland. Volledig overdekt en verpakt in 117.000 m² aan hypermoderne architectuur met alle winkelformules en horeca onder 1 dak.

 

Daka Sport is ruim 50 jaar geleden begonnen als kleine sportwinkel in Rotterdam-Noord door de familie Dankaart. Ook dit familiebedrijf is in de afgelopen jaren gegroeid en is momenteel een landelijke sportketen met veertien vestigingen en specialisatie in wintersport, outdoor, hockey, voetbal, running, fitness en tennis. Kortom, Daka Sport is een ware multi-sportspecialist! 

 

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van Daka Sport. Unibail-Rodamco-Westfield is de verhuurder.

De Mik Bedrijfshuisvesting verhuurt namens DHG 7.559 m² op Smartlog Rotterdam 4 aan Neutral Logistics

Small_dhg

DHG heeft met Neutral Logistics overeenstemming bereikt over de huur van in totaal 7.559 m² warehouse op SMARLTOG Rotterdam 4. Neutral Logistics tekende een huurovereenkomst met een looptijd van 12 jaar in het nog te ontwikkelen logistieke complex aan de Geyssendorfferweg in de Rotterdamse Waalhaven.

Vanaf 1 augustus 2020 zal Neutral Logistics DC1 in gebruik gaan nemen. Dit betreft 6.643 m² warehouse, 248 m² kantoorruimte en 657 m² mezzanine. Neutral Logistics is een dienstverlener op logistiek gebied en richt zich op het verzorgen van op- en overslag, order-picking, voorraadbeheer, expeditie en aanverwante activiteiten. Neutral Logistics is sinds haar oprichting gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven en verzekert zich met deze nieuwe locatie van het behoud van haar sterke positie in de kern van het Rotterdamse havengebied.

SMARLTOG Rotterdam 4 is een nieuwe ontwikkeling van DHG op het voormalige terrein van Jet-Cars aan de Geyssendorfferweg in de Rotterdamse Waalhaven. Deze ontwikkeling wordt gebouwd volgens het SMARTLOG concept, maar onderscheid zich middels extra veel loadingdocks (1 op 650 m²). Na de verhuur aan Neutral Logistics is alleen DC2 , met een oppervlakte van 5.834 m² warehouse, 248 m² kantoorruimte, 593 m² mezzanine en 9 loadingdocks, nog voor verhuur beschikbaar.

DHG werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.

Cromwell verkoopt met Goldman Sachs vier grote Nederlandse kantoren

Small_alexandrium

Cromwell Property Group heeft vier kantoorgebouwen in Nederland verkocht die Cromwell beheert namens Goldman Sachs. De objecten met een totaal metrage van 25.417 m² zijn verkocht vanuit Omikron, Zenith en Artemis portefeuilles. De verkoopprijzen zijn niet vrijgegeven.

In Rotterdam heeft Cromwell het 5.867 m² grootte Alexandrium gebouw verkocht aan Van Ettekoven Holding B.V.

Cromwell werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting bij de verkoop van Alexandrium.

Vareseweg 105-109 te Rotterdam

Small_r-dam_varenseweg_105-109-002

Verhuurder NSI Vastgoed N.V. heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met BAM Services Nederland B.V. voor de huur van ca. 3.053 m² v.v.o. kantoorruimte in combinatie met circa 146 m² v.v.o. archiefruimte, circa 760 m² v.v.o. bedrijfsruimte in het  combinatie met 101 parkeerplaatsen gelegen op het bij het kantoorgebouw behorende parkeerterrein gelegen aan de Vareseweg 105-109 te Rotterdam.

Door de verhuur met BAM Services Nederland B.V. is het gehele gebouw verhuurd.

BAM Services Nederland B.V. is een holdingmaatschappij die is gelieerd aan Koninklijke BAM Groep. Koninklijke BAM Groep is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens verhuurder NSI Vastgoed B.V. de transactie tot stand gebracht in collegiale samenwerking met JLL. Cushman & Wakefield trad op namens huurder BAM Services Nederland B.V.